Missade du InterSystems medverkan i Almedalen? Utmaningar och lösningar för effektivare vårdinformationssystem

Problem och frustration som uppstår i samband med användning av vårdinformationssystem är en starkt bidragande orsak till att sjuksköterskor och annan vårdpersonal drabbas av utbrändhet. Så varför är god användbarhet så svår att uppnå i modern hälso- och sjukvård idag?

På årets upplaga av Almedalsveckan deltog Intersystems i en diskussion om hur digitala arbetsredskap kan påverka såväl produktivitet som ekonomi och kvalitet i vården. Seminariet arrangerades av Adusso den 5 juli.

Intersystems regionchef Johan Nordström medverkade.

Se hela paneldiskussionen här:

 

Har du frågor om InterSystems, våra produkter eller tjänster? Skicka gärna ett mejl så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Kontakta ossarrow
Kontakta oss
Newsletter