Tekniken bakom IRIS for Health

En dataplattform för data inom modern hälso- och sjukvård

InterSystems IRIS for Health

InterSystems IRIS for Health är framtaget speciellt för vårdsektorn. IRIS for Health tillhandahåller all den funktionalitet som behövs för att snabbt utveckla moderna, datadrivna vårdlösningar med realtidsfunktionalitet.

Sjukvårdstillämpningar utan begränsningar

Avancerad interoperabilitet

IRIS for Health ger företag och organisationer inom vården så kallad ”Healthy Data”. Plattformen möjliggör en snabb utveckling av innovativa vårdapplikationer och ger vårdorganisationer möjlighet till att erbjuda ökad kvalitet i sina tjänster till en lägre kostnad.

Trots pandemin kan Region Örebro nu hantera högre krav

Att få system att samverka är svårt i normala fall. I extrema situationer ökar kraven än mer. I Region Örebro har man lyckats hantera all information som måste distribueras under pandemin med hjälp av en plattform för interoperabilitet.

Läs mer här

En gemensam databas ger järnkoll på labbsvar under pandemin

Under det gångna året har problem som beror på den decentraliserade sjukvården i Sverige blivit väldigt tydliga. Ett ­exempel på det är att om en person testar sig för COVID-19 i Göteborg och Malmö samma vecka så framstår det som om två personer har testat sig i statistiken. I Danmark har man gjort annorlunda och alla viktiga aktörer jobbat tillsammans med att skapa en gemensam lösning för att hantera labbsvar under pandemin.

Läs mer här

Har du frågor om InterSystems, våra produkter eller tjänster? Skicka gärna ett mejl så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Kontakta ossarrow
Kontakta oss
Newsletter